Home arrow Stiri arrow Stiri Imobiliare arrow Peste 80 de locuinte pentru tineri, repartizate de Primaria Sectorului 2
Imobiliare *** 
Peste 80 de locuinte pentru tineri, repartizate de Primaria Sectorului 2

Peste 80 de locuinţe cu chirie, 38 de garsoniere şi 45 de apartamente, vor fi repartizate, joi, la sediul Primăriei Sectorului 2, tinerilor cu vârste până în 35 de ani, în funcţie de punctajul obţinut la depunerea cererilor pentru locuinţe.

Consiliul Local al Sectorului 2 a aprobat, prin hotărârea 49/2008, stabilirea listelor de repartizare a celor 83 de locuinţe, construite de Primăria Sectorului 2 şi Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), în funcţie de punctajul întrunit de fiecare persoană în parte.

Beneficiarii locuinţelor vor face opţiunile privind repartizarea apartamentelor şi vor reconfirma, până joi, prin documente, îndeplinirea criteriilor de acces la locuinţele destinate închirierii, informează Primăria Sectorului 2, într-un comunicat de joi.

Potrivit autorităţilor locale, stabilirea etajului şi a numărului apartamentului se fac la alegerea titularului cererii, în funcţie de ordinea de repartizare stabilită şi diagrama imobilului.

De asemenea, vineri, începând cu ora 13.00, beneficiarii vor primi ordinele de repartiţie, urmând ca până în 18 iulie aceştia să se prezinte la Direcţia Generală de Administrare a Patrimoniului Imobiliar (DGAPI) al Sectorului 2 pentru încheierea contractului de închiriere.

Primăria Sectorului 2 informează că după semnarea contractelor de închiriere, chiriaşii vor primi, în 22 iulie, cheile de la locuinţe.

Chiria variază în funcţie de suprafaţa locuinţei, între 66 şi 70 de lei pentru o garsonieră şi între 90 şi 95 de lei pentru un apartament, mai precizează sursa citată.

 

Anunturi recente

Live Chat